Místo aby si zacvičil, fitko raději vykradl

KLADNO – Neznámý pachatel si v noci z úterka na středu zašel do fitka. Procvičil si však pouze ruce a prsty, když kradl a rozbíjel dveře.

V noci z úterka 23. od 22.45 h. na středu 24. října do 7.00 h. zatím nezjištěný pachatel vnikl přes neuzavřené okno do budovy v ulici Milady Horákové v Kladně. Poté v prvním patře rozbil skleněné dveře, které vedly do recepce fitcentra, odkud odcizil finanční hotovost, mobilní telefony a sportovní tašku. Celková hodnota ukradených věcí byla vyčíslena na téměř 13 tisíc korun. Poškozením dveří navíc pachatel způsobil škodu ve výši 15 tisíc korun.

„Případ je prošetřován jako přečin krádeže a přečin poškození cizí věci, a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky,“ uvedla nprap. Michaela Novotná, tisková mluvčí kladenské policie.

Policie žádá občany o pomoc s pátráním. Všechny informace, které by vedly k objasnění případu a zjištění totožnosti neznámého zloděje, přijme kladenská policie na telefonním čísle 974 873 576, bezplatné lince 158 nebo osobně na Obvodním oddělení policie Kladno-Kročehlavy.