Na zámku vás čeká Večerníček i Rumcajs s Mankou

LOUČEŇ – O podzimních prázdninách se na zámek Loučeň vrátí Večerníček, Rumcajs, Manka, čarodějnice Bukukururuna a další pohádkové postavičky od pana Radka Pilaře. A Večerníček vás bude celým dnem provázet.

Těšit se můžete na soutěže s pohádkovými postavičkami nebo divadelní pohádková představení v zámecké oranžerii. V parku vyroste loupežnické ležení a pravá loupežnická škola. Sami si budete moci  namalovat polštářek v polštářkové dílně uspávacího skřítka Hajáska. Na zámku jsou připraveny po celý den dětské prohlídky s kněžnou Marií a navštívit můžete i strašidelné sklepení, ve kterém vládne čarodějnice Bukukurururna Bradlafousová.
V neposlední řadě si můžete užít dovádění v podzimně zbarveném zámeckém parku s dvanácti labyrinty a bludišti a dětským lanovým parkem. Celodenní program, pohádky v oranžerii a park s labyrinty přijde rodiče na 150 Kč za osobu, nebo 580 Kč za rodinu. Pokud si budete chtít přidat ještě zámeckou expozici a strašidelné sklepení zaplatíte 240 Kč za dospělého, 170 Kč za dítě do 10 let, nebo 720 Kč jako rodina. Rodina max 2 dospělí a 2 děti do 18-ti let. Rezervace prohlídek na : infocentrum@zamekloucen.cz, nebo 325 585 228