Janek Ledecký se svým Vánočním turné přijede zazpívat i Středočechům

STŘEDNÍ ČECHY – „Ryba rybě vyprávěla,“ že se Janek Ledecký opět chystá potěšit své fanoušky Vánočním turné 2018 a zavítá i mezi své posluchače ve Středočeském kraji.

Slavný český zpěvák, kytarista a skladatel přijede se svým více než dvouhodinovým vánočním programem do celkem čtyř měst ve středních Čechách. Lidé kromě klasických vánočních písní uslyší i takové hity jako Proklínám, Na ptáky jsme krátký nebo Pěkná, pěkná, pěkná a další. Nebudou chybět ani autorské vánoční písničky Ryba rybě a Sliby se maj plnit o Vánocích.

Tradiční vánoční turné Janka Ledeckého vždy provází příjemná sváteční atmosféra a ani letos se tato krásná tradice nezmění. V každém městě zpěvák navíc představí speciální hosty, a to smyčcové kvarteto M. Nostitz Quartet nebo své hudební kolegy baskytaristu Davea Mendéze, bubeníka Hanze Sedláře a klávesistu Pavla Muchu.

Všechny koncerty začínají v 19 hodin. Příjemnou vánoční atmosféru a kvalitní muziku si můžete přijít poslechnout 26. listopadu do Domu kultury v Kladně, 27. listopadu do Kulturního domu Josefa Suka v Sedlčanech, 29. listopadu do Kulturního centra v Rakovníku a 6. prosince do Mělnického kulturního centra Mekuc.