Nadělte si Kollerovu akustickou tour!

MĚLNÍK – Blížící se Vánoce nám přináší nejen šťastná očekávání, ale i pěknou náruč starostí. A nejběžnější bývá otázka: Co komu dám? Pro někoho je hora dárků pod stromečkem jediným cílem, ale jsou i tací, kteří dávají přednost klidu a příjemným prožitkům. Pro ty druhé je ideálním dárkem zážitek, který dostanou formou vstupenky. Pro milovníky Lucie to může být třeba vstupenka na David Koller Acoustic Tour 2019.

Toto výjimečné vystoupení totiž můžete navštívit po novém roce i v Mělníku. David Koller právě objíždí republiku se svou kapelou a všude sklízí obdivné kritiky. Také je většina koncertů beznadějně vyprodána. Na koncertě si můžete poslechnout akustické aranžmá jeho známých písní, jako jsou : Chci zas v tobě spát, Gypsy Love, Amerika a další hity zahrané v jemnějším zvuku, ale se stejnou energií, na jakou jsou fanoušci kapely zvyklí. Chcete – li dopřát někomu blízkému jedinečnou atmosféru komorního koncertu v bezprostřední blízkosti kapely, pak neváhejte.

David Koller je nejen český rockový zpěvák, skladatel, bubeník a lídr kapely Lucie, ale taky neúnavný bojovník proti komunistům, zkorumpovaným politikům a současné politice naší země, vůbec. Patří k významným muzikantům střední generace českého bigbítu. Společně s výtvarníkem Davidem Černým a filmařkou Alicí Nellis stál za vybudováním kulturního centra MeetFactory, otevřeného v roce 2007.