Usnout v nemocnici je nebezpečné. Okradou vás!

KLADENSKO – Pachatel nebo pachatelé se už neštítí krást ani v nemocnici. Nepozorovaně se proplížili  na chirurgické oddělení a  nemocného muže, který se tam léčil, okradli. Sebrali mu ze stolku mobilní telefon a peníze z peněženky. Byť se krádež stala už v září, pachatel nebo pachatelé zatím nebyli dopadeni. Kladenští policisté touto cestou žádají o pomoc!

Bezcitnost dnešních zlodějů je zarážející. Policisté obvodního oddělení Kladno prošetřují případ krádeže, který byl oznámen na policejní služebnu dne 8. září tohoto roku. Poškozený muž uvedl, že mezi čtvrtou a sedmou hodinou večer mu neznámý pachatel odcizil mobilní telefon a finanční hotovost ze stolku  nemocničního pokoje v pavilonu M z druhého patra chirurgického oddělení. Vzniklá škoda byla vyčíslena na částku 6 600,-Kč.

Policisté tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli pátrají. “Vyzýváme občany, kteří se v daném čase tohoto dne pohybovali v prostorách kladenské nemocnice na chirurgickém oddělení a mohli zaznamenat neznámou osobu, která se zde pohybovala, aby své poznatky oznámili na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158. Také  bychom uvítali, kdyby dvě osoby, které byly zaznamenány na kamerovém systému, se dostavily na policii k podání možného svědectví. Pokud někdo bude znát totožnost nebo informace k těmto mužům poskytněte je na nejbližší policejní služebnu,” požádala včera kladenská tisková mluvčí Jana Šteinerová veřejnost.