Řidiči pozor! Chystá se uzavírka v Českých Budějovicích

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Komplikovanější cestování budou mít řidiči v krajském městě, a to již od zítřka. V křižovatce Branišovská a Milady Horákové totiž začnou stavební práce, které potrvají až do 30. listopadu. Konkrétně se jedná o vybudování kanalizační přípojky pro nově navrhovanou zástavbu na pozemcích vedle Branišovské silnice. Po dobu uzavírky budou značeny objízdné trasy

Samotná uzavírka na této komunikaci se týká části od křižovatky Milady Horákové po vjezd do areálu místního prodejce automobilů. Řidiči projedou po Branišovské směrem z centra pouze do ulice Milady Horákové a stejně i opačným směrem, z ulice Milady Horákové na Branišovskou jen směr centrum.

Objízdná trasa pro osobní automobily a autobusy povede ulicí Milady Horákové, Dubenská a U Lesa. Pro nákladní dopravu nad 3,5 tuny směr České Budějovice – Dubné bude vedena přes Husovu třídu, E. Rošického, Křenovice, Dubné. V opačném směru je vedena přes Dubné, Kvítkovice, Lipí, Kaliště u Lipí, Šindlovy Dvory, Litvínovice, České Budějovice.