Přijďte nakrmit surikaty, chameleony, velbloudy i lamy!

KLADNO – Přijďte první adventní neděli nadělit zvířátkům dobroty pod stromeček! Prvního a druhého prosince pro vás v Zooparku Zájezd, nedaleko Kladna, připravili odpoledne plné zábavy. Už teď se na vás těší surikaty, chameleoni velbloudi nebo lamy.

„První advent zahájíme v Zooparku Zájezd zdobením vánočního stromečku, pod který každý z vás může přinést nějakou tu dobrotu pro místní mlsné jazýčky,“ říká Jiří Marek, ředitel Zooparku Zájezd. Jako poděkování věrným návštěvníkům, připravila minizoo snížené vstupné na celý prosinec a během tohoto víkendu komentovaná krmení. „Při těch si sami můžete zkusit krmení chameleona, surikat, velblouda nebo lam. A pokud chcete, můžete kromě dobrot pro zvířátka, přinést i ozdobu na stromek, třeba vlastnoručně vyrobenou,“ zve děti i s rodiči.

PROGRAM 1.12 a 2.12.:

13:00 komentované krmení surikat

13:30 komentované krmení chameleonů (terária)

14:30 komentované krmení lam a velblouda

CO MŮŽETE NADĚLIT ZVÍŘÁTKŮM POD STROMEČEK : Naše zvířátka ocení zeleninu (především kořenovou), jakékoliv ovoce (ne citrusy), sušené ovoce, suché pečivo a ořechy (ve skořápce i bez). Dobroty nechte pod stromečkem, který naleznete v zoo u lemurů.