Přijďte si ozdobit vánoční stromek. Tradičně netradičně na sjezdovce

LIPNO NAD VLTAVOU – Jak jsme již informovali v minulém týdnu, sjezdovky na Lipně jsou od soboty oficiálně otevřené a na svazích se lyžuje o sto šest. Přípravy na Vánoce však vrcholí i zde a proto se vydejte se svými ratolestmi nadcházející víkend ozdobit stromeček na sjezdovku.

Taková akce je pro rodiny s dětmi připravena již na tuto sobotu 22. prosince. „Přijďte si po lyžování užít zábavu s lišákem Foxem do Fox parku. Poslední sobotu před Vánoci budeme společně zdobit stromeček a zpívat vánoční koledy,“ lákají provozovatelé lyžařského areálu.

Program začíná v 11:00 hodin, kdy se budou vyrábět vánoční ozdoby, vánoční řetězy a zdobit perníčky. To vše v salonku Chaty Lanovka zhruba do 13:00 hodin. V půl druhé přijde na řadu společné zdobení stromečku ve Fox parku a okolo druhé hodiny odpolední si u ozdobeného stromku můžete společně zazpívat pár koled.

Aktuální podmínky pro lyžování v Lipně nad Vltavou jsou přívětivé. „V provozu jsou všechny čtyřsedačkové lanovky a pojízdné koberce ve Fox parku. Lyžujeme na 5 kilometrech sjezdovek,“ sdělují provozovatelé. Areál je otevřen každý den od 8:30 do 16:00 hodin, večerní lyžování zatím není v nabídce.