Potřebujete na Liberecku mezi svátky na úřady?

LIBERECKO – Pokud budete potřebovat mezi svátky něco vyřídit, většina úřadů bude mít otevřeno. Výjimkou bude otevírací doba na silvestra, kdy budou úřady buď zavřené, nebo budou úřední hodiny zkráceny.

Budova Krajského úřadu Libereckého kraje bude v pondělí 31. prosince uzavřena. V době od 8.00 do 12.00 hodin bude k dispozici pouze podatelna.

Magistrát města Liberce bude letos naposledy otevřen ve čtvrtek 27. prosince od 8 do 16 hodin, zavřeno bude v pátek 28., v sobotu 29., v pondělí 31. prosince a na Nový rok.

Radnice Magistrátu Jablonec nad Nisou na Mírovém náměstí se otevře až ve středu 3. ledna, osobní doklady, řidičské průkazy a další vyřídíte na Komenského 8, kde bude otevřeno ve čtvrtek 27. a v pátek 28. prosince od 8 do 14 hodin, na silvestra od 8 do 11 hodin. Od středy 2. ledna začne běžný provoz, pouze v pátek 4. ledna zde mají sanitární den a budova bude uzavřena. Podrobné informace najdete zde.

V České Lípě nás odkázali na webové stránky úřadu zde, nicméně sdělili, že 31. prosince bude úřad uzavřen.

Městský úřad Semily bude otevřen ve čtvrtek 27. a v pátek 28. prosince od 8 do 14 hodin, v pondělí 31. prosince budou některé odbory zavřené, ale měla by fungovat zastupitelnost do 13 hodin.

V Turnově bude otevřena podatelna ve čtvrtek a v pátek do 15.30 hodin, v pondělí 31. prosince pouze do 12 hodin.