Nehoráznost! Neznámý pachatel vyloupil mateřskou školu

TÁBOR – K nepochopitelnému činu se rozhodl zatím neznámý pachatel v Táboře. Vyloupil zde totiž místní mateřskou školu a vůbec se nežinýroval. Poškodil interiér a odnesl si nemalou finanční hotovost.

Budova vykradené mateřské školy se nachází v ulici Angela Kančeva v Táboře a k vloupání došlo dle slov policistů o uplynulém víkendu v blíže neurčené době. „Po násilném vstupu se zmocnil zde uložené provozní finanční hotovosti. Mnohonásobně větší škodu však způsobil poškozením jedenácti dveří a jednoho okna,“ sdělil policejní mluvčí Miroslav Doubek. Celková škoda byla vyčíslena na bezmála 40 000 korun.

„Žádáme tímto každého, zejména pak místní obyvatele, kdo by mohl k objasnění tohoto případu přispět jakoukoliv důvodnou informací, a to zejména k bližšímu určení doby spáchání skutku, který mohl být doprovázen zvýšeným hlukem v objektu, stejně jako k výskytu podezřelé osoby či osob, aby své informace předal táborským policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře či telefonní lince 974 238 700,“ apeluje na táborské mluvčí Miroslav Doubek.

Ilustrační foto