Boj o Rákosníčka nekončí. Na jihu bodují Prachatice

JIŽNÍ ČECHY – „Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet a dost možná ještě dál je…“ Tedy spíše by mohlo být Rákosníčkovo hřiště. Například v Prachaticích, ty se totiž probojovali ve své kategorii na přední příčky. Téměř jedenáctitisícové město bojuje, seč mu síly stačí, aby si jeho děti na takovém hřišti mohly už v nejbližších měsících hrát. Zapojíte se do hlasování také?

Prachatičtí zmobilizovali všechny své síly a rozjeli velkou kampaň. A nevedou si vůbec špatně! V současnosti se nachází na druhém místě (s 31 897 hlasy okolo čtvrté odpolední) v kategorii měst s počtem obyvatel od 10 001 do 25 000. Splní se tedy přání, aby si jejich dítka také mohla užívat Rákosníčkova hřiště?

Hlasovat je možné každý den, a to až do 28. února 2019. Můžete si vybrat ze dvou možností, každou z nich můžete využít jednou denně. Dohromady lze tedy odeslat dva hlasy za jeden den. Tou nejjednodušší variantou je hlasování prostřednictvím facebooku zde. Ta druhá je možná přes web Rákosníčkova hřiště (zde), ale tady je nutné se přihlásit a to pak potvrdit e-mailem.

Ilustrační foto