Z napadené oběti se vyklubala agresivní bestie

PLZEŇ – V neděli dopoledne se čekajícím na zastávce tramvaje Palackého před očima odehrál dramatický výjev. Byli svědky krvavé potyčky dvou neznámých mužů, proto zavolali na městkou policii.

Na místě strážníci našli zraněného muže, který jim řekl, že byl napaden neznámým útočníkem, ale rozhodně to nechce s nimi řešit. Údajný útočník měl utéct do obchodního centra.

Zatím co hlídka zavolala k zraněnému muži záchrannou službu, dalším strážníkům se podařilo údajného agresora najít a přivést na místo. Ten však svaloval vinu na toho druhého, že je naopak on ten, kdo byl napaden.

U obou mužů byla provedena dechová zkouška s pozitivním výsledkem. „Zraněný nadýchal 1,87 promile, druhý muž pak 1,57 promile. K dalšímu šetření si čtyřicetiletého muže převzali policisté,“ informovala mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Tím to rozhodně neskončilo, projevil se i zraněný muž. V sanitce se začal chovat dost agresivně, rozkopával vybavení vozu a přetahoval se s lékařem, chtěl ho praštit pěstí. K jeho zklidnění musel strážník použít donucovacích prostředků, muž skončil s želízky. Jeho chování bude podstoupeno k dořešení přestupkové komisi