Chcete okusit Spartan Race? Zaregistrujte se!

LIPNO NAD VLTAVOU – Pokud jste příznivci závodů v poněkud drsnějších podmínkách, máte šanci se jich zúčastnit. V těchto dnech totiž začala registrace na unikátní závod Spartan Race 2019. Co závod obnáší a kde je možné se zaregistrovat?

Tento závod se opět vrací na Lipno, a to ve dnech 21. až 22. září 2019. Promítne se v disciplínách Trifecta, které prověří každého závodníka až na dno svých sil a možností. Přičemž Spartan Trifecta je trojice závodů, z nichž budete moci vybírat.

První možností je takzvaný Beast. „Otestuje nejen tvoji vytrvalost, houževnatost a pevnou vůli, ale především také tvoji mysl. Jednadvacetikilometrový Beast nabitý více než třiceti překážkami je závěrečnou metou na cestě k tvé spartanské trofeji TRIFECTA,“ říkají organizátoři. Druhým je Spartan Super, což je středně dlouhý závod s delší vzdáleností než Sprint, ale čeká vás zde více překážek. „Nebude to snadné, ale neumíš si představit, jak úžasně se budeš cítit v cíli po obdržení medaile,“ lákají organizátoři. A poslední z trojice možností je takzvaný Spartan Sprint. Je to nejkratší trať, která je ideální jak pro spartanské nováčky, tak pro zkušené závodníky. Na trase vás čeká zdolání dvaceti typických spartanských překážek.

A kde je možné se zaregistrovat? Registrace probíhá přes webové stránky závodu Spartan Race (zde). Tam naleznete také všechny důležité informace ohledně závodu. „Spartan je víc než závod; je to způsob života.“

Ilustrační foto