Neznámý pachatel boural, hledá ho policie

DOMAŽLICE – Nezvládl řízení, zavinil dopravní nehodu a od místa ujel. Policii se ho zatím nepodařilo zjistit a pátrá po něm.

K dopravní nehodě došlo v minulých dnech od 16:00 hodin dne 8. února do 15:30 hodin dne 11. února v obci Domažlice v ulici Petrovická u firmy Praves. „Neznámý řidič zde s nezjištěným vozidlem poškodil elektrickou rozvodnou skříň, která je umístěna za pravou krajnicí, a z místa dopravní nehody ujel, aniž by celou věc oznámil Policii České republiky. Škoda na rozvodné skříni byla vyčíslena na 20 tisíc korun, k přerušení dodávky energie nedošlo,“ informovala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Domažlicích žádají o pomoc občany, kteří byli svědky dopravní nehody a mohli by poskytnout informace vedoucí ke zjištění totožnosti řidiče, ustanovení neznámého vozidla a objasnění příčiny a průběhu dopravní nehody, aby zatelefonovali na linku 974 331 255, případně na tísňovou bezplatnou linku 158, nebo se osobně dostavili na dopravní inspektorát v Domažlicích.