Pomozte najít vandala a zabránit tak v ničení dalšího cizího majetku

KLADNO – Na kladenskou policii dorazil včera ráno majitel obchodu ohlásit poničenou výlohu a tabuli neznámým vandalem. Škoda se stala o víkendu v ulici Josefa Hory. Jelikož se výše škody dostala až na částku dvanácti tisíc korun, policie by uvítala jakékoliv informace vedoucí k dopadení pachatele.

V pondělí přijali policisté Obvodního oddělení Kladno – město oznámení, že během uplynulého víkenduv ulici Josefa Hory v Kladně neznámý pachatel pomaloval dvěma nápisy výlohu a tabuli u obchodu. “Škoda byla vyčíslena na dvanáct tisíc korun. Skutek je šetřen jako přečin poškození cizí věci a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

Aby se podařilo výtečníka zjistit a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od svědků, kteří spatřili v ulici Josefa Hory v Kladně během uplynulého víkendu podezřelou osobu se spreji v rukou,” vyzývá tisková mluvčí Michaela Nováková. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na Obvodní oddělení policie Kladno – město, nebo mohou kontaktovat vyšetřovatele případu na telefonním čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.