Osmdesátiletý cizinec vyžadoval orální sex, pak ji chtěl odvézt do Německa

DOMAŽLICKO – Jako v pasti se cítila pětatřicetiletá žena, která u Domažlic slíbila osmdesátiletému cizinci orální sex za úplatu.

Po té, co akt uspokojení proběhl, žena požadovala částku 30 eur. To ovšem osmdesátiletý cizinec odmítl zaplatit. Oba se začali dohadovat a žena muži pohrozila, že vše oznámí na policii v Domažlicích. Cizinec souhlasil, ovšem s tím, že věc oznámí na policii v Německu a jel ke státní hranici. Celou cestu docházelo k slovní potyčce, žena chtěla z vozu vystoupit.

Nedosáhla svého, a tak zavolala na tísňovou linku 158. Uvedla, že se nachází ve vozidle cizí státní poznávací značky a že ji řidič odmítá pustit a jedou směrem ke státní hranici. Tam také ihned vyjely hlídky domažlických policistů a též kriminalistů.

Cizinec přece jen nakonec zastavil na tržnici v Lískové a žena vystoupila. Tam po chvíli dorazili i policisté, kteří shledali, že se jedná o dobře jim známou potížistku. „Během jízdy nedošlo k žádnému vyhrožování, ani ublížení na zdraví. Jediná škoda, která ženě vznikla, je 30 eur, které jí cizinec nezaplatil za poskytnuté sexuální služby. Žena po policii dále nic nepožadovala a nic dalšího řešit nechtěla,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.