V Pardubicích zatančí svou energickou show Lord Of The Dance

PARDUBICE – Famózní a nedostižní Lord Of The Dance se již po dvanácté vracejí do České republiky, aby opět uchvátili zdejší publikum. Při posledním turné v předloňském roce se jim nadšení diváci odměnili dosud rekordní návštěvností. Celkem u nás toto představení zhlédlo neuvěřitelných bezmála 700 tisíc návštěvníků.

Zbrusu nová taneční čísla, dokonalé vizuální technologie i zvuk, efektní světelný park, překrásné kostýmy, nová hudba skladatele Gerarda Fahyho a 40 nejtalentovanějších mladých umělců z celého světa pod přímou režijní taktovkou tanečního génia Michaela Flatleyho – to jsou Dangerous Games.

Představení plné klasických „riverdancing“ tanečních výstupů, tak charakteristických pro irský tanec, vrcholí napínavým soubojem nového Pána Tance s Donem Dorchou a dynamicky směřuje k fantastickému finále se slavným závěrečným přídavkem, který jako vždy zvedá fascinované publikum znovu a znovu ze židlí.

Toto představení je neuvěřitelně nabité energií. Líbí se opravdu širokému spektru diváků bez ohledu na věk či pohlaví. A také je to veselá show, lidé v průběhu představení vstanou a podupávají si nebo pobrukují do rytmu. Energie tanečníků se přenáší na publikum, atmosféra Lord of the Dance je prostě elektrizující.

Zhlédnout toto fascinující představení můžete v neděli 3. března v ČSOB Pojišťovna Areně v Pardubicích, show začíná od 19 hodin.