Uživatel návykových látek si v lese postavil stan a začal vařit – perník!

BRANDÝS NAD LABEM – Na Čelákovicku byl zadržen muž při výrobě drog. To už v dnešní době není nijak převratná zpráva, ale tento vařič vás překvapí. Drogy si vyráběl na opravdu kuriozním místě. Své „dobroty“ si totiž vařil v lese, u stanu ve kterém bydlel!

Brandýští kriminalisté dopadli a následně obvinili osmatřicetiletého muže, který si na Čelákovicku vyráběl drogy. “Muže zadrželi kriminalisté přímo při procesu výroby, která probíhala v lesním prostoru. Na stejném místě, kde vařil drogy, měl také postavený stan, ve kterém delší dobu přebýval. Policistům nebyl muž neznámý, neboť v minulosti byl již za stejný skutek obviněn,” informuje tisková mluvčí Eva Hašlová.

I tentokrát si uživatel drog od kriminalistů vyslechl obvinění z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody od dvou do deseti let nebo propadnutím majetku. Vzhledem k pokračování v trestné činnosti, byl na osmatřicetiletého uživatele drog podán návrh na vzetí do vazby, který soud akceptoval.