Tři muži vnikli násilím do prodejny elektroniky, ale nic si neodnesli?!

VLAŠIM – Tři maskovaní muži se vloupali do obchodu s elektronikou v Okružní ulici. Z obchodu si ale nic neodnesli! Trestu ale neuniknou ani tak , protože škoda, kterou způsobili násilným vniknutím a poškození věcí uvnitř prodejny, se  se vyšplhala na patnáct tisíc. Policie teď celou věc šetří a prosí: Nemáte o nich náhodou nějaké informace? 

Vlašimští policisté řeší vloupání do prodejny s elektronikou, která sídlí ve Vlašimi v ulici Okružní. Kolem druhé hodiny ranní začátkem týdne se do ní totiž vloupali tři muži. Nejprve vypáčili vchodové posuvné dveře a vnikli dovnitř. “V interiéru obchodu se volně pohybovali a ,,zkontrolovali“ také servisní sklad na drobné zboží. Zarážející je fakt, že z obchodu nic neodcizili a z místa utekli. Vlašimští policisté ihned po příjezdu celou prodejnu a její široké okolí prohledali, ale pachatelé již byli z místa pryč,“ informuje tisková mluvčí Veronika Čermáková s tím, že na místo se dostavil i kriminalistický technik, který provedl ohledání místa činu a zajistil několik stop. Přivolán byl také psovod se služebním psem .

„Při vyšetřování policisté zajistili několik kamerových záznamů. Z těch je patrné, že se do prodejny vloupali tři muži. Všichni byli maskovaní. Přes obličej měli různé kusy oblečení, aby znemožnili totožnost své osoby a skryli svou podobu. Šetřením operativně pátracího charakteru policisté zjistili, že pachatelé z prodejny, která sídlí v ulici Okružní, utíkali pryč směrem do ulice Havlíčkova,” dodává. I když muži z místa nic neodcizili, škodu způsobili za více než patnáct tisíc korun a čeká je tedy trest, pokud budou dopadeni…