Dětský karneval i Den s handicapem. To vše zažijete na Lipně

LIPNO NAD VLTAVOU – Lyžařský areál na Lipně přichystal pro své návštěvníky na tento víkend opravdu nabitý program. Kromě Lipenského Mistra (o němž již v tomto týdnu informovali) je zde připraven dětský karneval nebo Den s handicapem.

Pro vaše ratolesti je v sobotu 2. března připraven karneval s oblíbeným maskotem lišákem Foxem. „Událost vypukne v 10:00 hodin ve Fox parku, kde bude až do 12:00 hodin probíhat karnevalová zábava a soutěže. Ve 13:00 hodin čeká účastníky hromadný sjezd Jezerní sjezdovky v maskách, na který naváže dětská diskotéka. Nejlepší masky budou vyhlášeny a oceněny v 15:30 hodin,“ lákají organizátoři akce.

Další akcí, která je na sobotu připravena, je Den s handicapem. Jedná se o tradiční akci, která se zde v průběhu zimní sezóny několikrát opakuje. „Hendikepovaní si budou moci v sobotu zdarma vyzkoušet například speciální lyži monoski, na které se lyžuje v sedě,“ informují o akci její organizátoři. Vše bude samozřejmě probíhat pod vedením profesionálně vyškolených instruktorů.

Zdroj fotografie lipno.info