Hasiči na Plzeňsku se o víkendu nezastavili!

PLZEŇSKO – S nepozornými řidiči jako by se protrhl pytel. Jak jinak si vysvětlit právě uplynulý víkend. Ten určitě nepatřil zrovna na Plzeňsku k těm nejšťastnějším, alespoň co do počtu dopravních nehod, u kterých museli zasahovat hasiči. Přinášíme stručný výčet.

SOBOTA:

Babylon
Zde došlo k dopravní nehodě osobního auta, která si vyžádala jednu zraněnou osobu. Tu si převzala záchranná služba. Hasiči provedli protipožární opatření, odpojení akumulátoru, likvidaci úniku provozních kapalin a řídili dopravu v místě události.

Sulkov
U sjezdu z dálnice D5 u Sulkova došlo k dopravní nehodě jednoho osobního vozidla. Automobil sjel z vozovky a narazil do bočního náspu dálnice. V době příjezdu jednotky již na místě zasahovala zdravotní záchranná služba. Hasiči zajistili místo události.

Heřmanova Huť
K nehodě osobního vozidla a dodávky došlo nedaleko nájezdu na D5 u Heřmanovy Huti. Střetla se zde dodávka s osobním vozidlem, které po nárazu skončilo na střeše. Dvě lehce zraněné osoby z havarovaného vozidla si převzala zdravotnická záchranně služba.

NEDĚLE:

Dálnice směrem na Rozvadov
Na dálnici D5 na šestapadesátém kilometru ve směru na Rozvadov došlo k dopravní nehodě nákladního automobilu. Vozidlo se převrhlo na bok a zablokovalo pravý jízdní pruh. Řidič byl předán do péče zdravotníků. Hasiči nasvítili místo události a uklidili z komunikace část vysypaného nákladu autodílů.

Plzeň
Na Nepomucké třídě došlo v noci po půl druhé k dopravní nehodě se zraněním. Vozidlo se nacházelo na střeše. Zraněného řidiče si převzala záchranná služba. Hasiči zajistili místo události a provedli likvidaci úniku pohonných hmot.

Zdroj fotografií: www.hzscr.cz