Řidiče, kteří po ránu mířili na Prahu, zastavila dopravní nehoda

BENEŠOV – Nepovedený záčátek týdne na našich silnicích si brzo ráno zažili řidiči z Benešovska. Na silnici číslo I/3 došlo ke střetu hned několika vozidel. Zranění při tom byli dva řidiči. Komunikace ve směru na Prahu byla zcela uzavřena.

Před sedmou hodinou ranní policisté vyjížděli k dopravní nehodě, ke které došlo na silnici známé jako E 55. “Nehoda se stala na osmém kilometru této komunikace. Šestadvacetiletý řidič dosud z nezjištěných příčin narazil s vozidlem Škoda Octavia do nákladního vozidla, které jelo před ním. Po tomto střetu osobní vozidlo narazilo do svodidel ve směru jízdy. Z těchto svodidel bylo následně odmrštěno do svodidel v protisměru a čelně se srazilo s projíždějícím osobním vozidlem značky Peugeot,” informovalla tisková mluvčí Veronika Čermáková.

Při této dopravní nehodě došlo ke zranění obou řidičů osobních automobilů. Oba byli se svým zraněním převezeni do nemocnice k dalšímu vyšetření. Po dobu vyšetřování dopravní nehody byla komunikace ve směru na Prahu zcela uzavřena. Ve směru na Benešov ji policisté řídili kyvadlově. Po deváté hodině již kyvadlově řídili oba směry a krátce před desátou hodinou byla komunikace v obou směrech plně průjezdná. Policisté na místě u všech řidičů provedli dechovou zkoušku – s negativním výsledkem. Příčina dopravní nehody je předmětem šetření.