Přijďte na blešák, kde svým nákupem uděláte radost nejen sobě, ale i druhým!

KUTNÁ HORA – A je tu sedmý ročník charitativního módního blešáku v kavárně MATKY SOBĚ! Vše co hodní lidé v únoru přinesli, hračky, oblečení pro děti i dospělé,módní doplňky, zkrátka vše co už doma nemá své místo,  je teď na prodej! A výtěžek půjde jako každoročně na charitu, tedy těm, kteří naši pomoc potřebují. 

Kavárna krom příjemného posezení pro rodiče i děti, nabízí množství různých workshopů a seminářů. Únor a březen již několikátým rokem patří charitě ve prospěch těch, kteří nemají své místo na slunci jako ti šťastnější. A proto zde probíhá již sedmý charitativní blešák. “Pro nováčky se má věc takto. Vybíráme od lidí oblečení, hračky a módní doplňky, které doma už nemají své místo a zpětně je prodáváme. Výtěžek z prodeje pak darujeme spolkům starajícím se o děti či zvířata. Každý rok se se obdarovaní střídají – letošní rok to vychází na děti. Děkujeme, že nám,vám,si pomáháte :),” objasňuje “matka”, majitelka kavárny. 

Dětská kavárna MATKY SOBĚ je koncipována jako herní prostor pro rodiče s dětmi. Herní  plochy se prolínají celým prostorem, takže rodič může být vždy s dítětem (žádné ohrádky, klece) a se svým šálkem kávy. Kavárna je vhodná již pro novorozence. Je zde dostatek místa na zaparkování kočárků a odrážedel, k dispozici je přebalovací pult, nočníky, jídelní židle pro malé děti a mikrovlnná trouba pro ohřátí kojeneckých jídel. Vstup je bezbariérový. Přijďte si posedět, pohrát, popovídat nebo jen nakoupit. Atmosféra vás mezi těmito lidmi rozhodně nezklame.

Kam putovaly peníze z minulých ročníků

2015 – Klinika dětské hematologie a onkologie v Motole, Farma Naděje nedaleko Čáslavi, Děti Lenka a Pavel z Kutné Hory

2016 – Psí útulek v Kutné Hoře

2017- o.s. Prostor  K-centrum, Projekt „matky uživatelky“

2018-  Ahoz Na Kopečku s.r.o.

2019 ?????