Šlapejte do práce na kole nebo po svých a vyhrajte kolo

VYSOČINA – Registrujte se do 9. ročníku celorepublikové kampaně Do práce na kole a vyhrajte skvělé jízdní kolo. Na Vysočině se můžete do soutěže zapojit ve všech „okresních“ městech, užít si zábavu a na jaře nabrat fyzičku.

Nezáleží, jestli vlastníte horské kolo, silničku nebo třeba skládačku. Jestli jste manažer, zaměstnanec nebo úřednice, jestli jste mladý, nebo senior, kluk nebo holka. Po celém Česku se aktuálně můžete připojit k výzvě v některém z více než 40 účastnických měst. Na Vysočině konkrétně z Jihlavy, Třebíče, Žďáru nad Sázavou a letos nově také z Havlíčkova Brodu a Pelhřimova.

V Jihlavě se bude jezdit posedmé, v Třebíči a ve Žďáru nad Sázavou počtvrté a nováčky jsou zmiňovaný Brod a Pelhřimov. Díky mezi kraji unikátní podpoře můžete v každém z účastnických měst na Vysočině vyhrát skvělé jízdní kolo v nejoblíbenější kategorii pravidelnost jednotlivců. Kraj Vysočina tuto kampaň podporuje už čtvrtým rokem.

Kampaň Do práce na kole je nejen cool způsob, jak přispět k čisté mobilitě ve svém městě, je to také cesta, jak se na jaře dostat do kondice, pro mnoho firem oblíbený teambuilding a v neposlední řadě také atraktivní soutěž s mnoha benefity pro účastníky. Loni se na Vysočině zapojilo 850 nadšenců, celorepublikově pak více než 16 tisíc účastníků.

Jak se do výzvy DO PRÁCE NA KOLE přihlásit?

Vytvořte ve své firmě nebo v instituci 2–5členný tým a rozjeďte svůj „koloktiv“. A že radši běháte nebo prostě chodíte pěšky? Nevadí, výzva je otevřená i pro chodce nebo běžce! Během měsíce května, tedy soutěžního měsíce, jde o maximální preferování „vlastního pohonu“. Svůj tým registrujte ideálně ještě v březnu na www.dopracenakole.cz , kde také najdete všechny potřebné informace, novinky a mnoho zajímavého.

Infoleták zde.