Paľo Habera se skupinou TEAM vyrazí na turné. Zahrají i v Pardubicích

PARDUBICE – Paľo Habera se skupinou TEAM opět po třech letech vyráží na turné po největších českých halách. V květnu a červnu zavítají do více než desítky měst. Na seznamu zastávek nechybí ani pardubická Arena, kam tento slovenský fenomén zavítá ve čtvrtek 30. května.

Haberu a TEAM mohli vidět a slyšet diváci naposledy na jejich turné v červnu 2016. Tehdy slovenská skupina ohromila hudební kritiky i fanoušky skvělou show, která si v ničem nezadá s předními světovými interprety. Na koktejl výpravné scény, poctivé a kvalitní muziky, pestrobarevných projekcí i ostrovtipu Paľa Habery se fanoušci mohou těšit i tentokrát.

Skupina TEAM je pověstná tím, že s živými koncerty šetří. Když už ale vyrazí na turné, stojí to za to. Proto i nejnovější šňůře předchází několikaměsíční příprava. O fanoušky jde této kapele především. Už nyní se dá předpokládat, že se Habera & TEAM 2019 Tour zařadí mezi nejvýraznější hudební události roku.

Koncert 30. května v pardubické ČSOB Pojišťovna ARENĚ začíná v 19.30 hodin a vstupenky je možné zakoupit ZDE.
Můžete také zakoupit exkluzivní vstupenku VIP Experience v limitovaném počtu. Balíček je možné zakoupit pouze online ZDE.