Kapela Hrůzy zahraje v Domažlicích

DOMAŽLICE – Fanouškové a fanynky Michala Hrůzy si v Domažlicích brzy přijdou na své. Ten se svojí kapelou přijede zahrát a zazpívat svoje nové písně, ale nezapomene ani na své staré dobré hity.

Michal Hrůza je osobností české hudební scény, na které se pohybuje již více než deset let. Do povědomí posluchačů se dostal jako zpěvák, skladatel, textař, zakládající člen a dlouholetý frontman skupiny Ready Kirken, pro kterou složil a napsal více než padesát písní a textů. V roce 2006 se vydal na sólovou dráhu a založil Kapelu Hrůzy, se kterou od té doby vydal již tři studiová alba.

Před realizací nového alba skupina vyráží na turné. „Ještě než se zavřeme do studia, vyrazíme za vámi na čtrnáct koncertů napříč Českou Republikou, abychom vám představili několik zbrusu nových písní z připravovaného alba. Nebudou chybět ani staré známé hity jako Zakázané uvolnění, Pro Emu nebo 1+1. Do playlistu zařadíme i písničky ze starších alb, které ještě na koncertním podiu nedostaly prostor. Role předkapely se tentokrát zhostí mladá herečka a zpěvačka Nelly, která představí skladby ze svého debutového EP V okamžiku,“ vzkazuje kapela svým fanouškům.

Koncert se uskuteční v sobotu 6. dubna ve dvacet hodin ve velkém sálu MKS. Jako host vystoupí Nelly.