Cizinci se brutálně poprali. Všude byla krev!

TACHOV – Násilí a brutalita se bohužel staly realitou všedních dnů. Jeden takový násilný incident se udál na tachovské ubytovně, který měl za následek masivní krvácení jednoho z aktérů bitky a musel být povolán vrtulník záchranné zdravotní služby.

Dle šetření na zmíněné ubytovně jeden z cizinců krátce před půlnocí vstoupil do pokoje svého známého, kterého fyzicky napadl do oblasti hlavy. Když se napadaný třiatřicetiletý muž cizí státní příslušnosti začal bránit, útočník vzal nůž, který se nacházel položený na stole v jeho dosahu a poškozenému způsobil vážné poranění v oblasti dolní končetiny.

Policisté, kteří vyjeli ihned na místo, zajistili útočníka a okamžitě přivolali záchrannou službu. „Ještě před tím zraněnému muži policista tachovského obvodního oddělení poskytl první pomoc, kdy za pomoci tlakového obvazu a škrtidla zastavil masivní tepenné krvácení. Oběť brutálního napadení byla z místa letecky transportována do nemocnice. Násilník byl nakonec vzat do vazby a v případě, že bude uznán vinným, hrozí mu trest odnětí svobody na tři až deset let,“ informovala policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.