Milovníci čokolády, pozor! Přijďte mlsat na Čokoládový festival do Turnova

TURNOV – Od pátku 22. března do neděle 24. března se v Domě kultury v Turnově koná Čokoládový festival. Mlsalové se mohou těšit na kulinářské přehlídky, ochutnávky, školu degustace, výstavu historie čokolády a různé soutěže. V sobotu a v neděli program festivalu vyplní i turnovský All Stars tým sokolských mažoretek. Akce je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, skvěle si pochutnat a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

Šéfkuchaři ve škole vaření budou připravovat jídla podle zajímavých receptů, v nichž nebude chybět čokoláda. Návštěvníci se mohou těšit na prodejní stánky s čokoládovými delikatesami. Pořadatelé připravili i zajímavé soutěže – „Hledání klíče ke kufru“ a „Získej tři razítka a vyhraj“.

Festival přivítá návštěvníky v pátek od 14 do 18 hodin, v sobotu od 10 do 18 hodin a v neděli od 10 do 17 hodin. Vstupné pro dospělé činí 60 korun, senioři a studenti zaplatí 40 korun, děti do 6 let mají vstup zdarma. Vstupné nelze platit kartou a domácím mazlíčkům je vstup zakázán.

Čokoládový festival nabídne i mnoho dalších doprovodných akcí plných překvapení. Bude to zkrátka jedinečné setkání všech milovníků čokolády, které byste si rozhodně neměli nechat ujít. Místo konání: Kulturní centrum Turnov, Markova 311, Turnov.