Kriminalisté žádají o pomoc. Víte, komu patří tento předmět?

TÁBOR – Kriminalisté na jihu Čech se zabývají případem, ve kterém figuruje předmět uvedený na fotografii. Ten by mohl být důležitým vodítkem ve vyřešení policisty blíže nespecifikovatelného činu.

Táborští kriminalisté tedy žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti jeho majitele či uživatele. To by bylo jednou z důležitých indicií pro vyřešení případu. „Jedná se o dřevěný předmět o délce necelých 50 centimetrů, připomínající palcát, kdy jeho kulovité zakončení je osazeno hroty a rukojeť obalena koženým návlekem a zpevňujícím páskem hnědé barvy,“ specifikoval jej mluvčí policie Miroslav Doubek.

V případě, že víte, komu patří, neváhejte kriminalisty kontaktovat na jejich služebně v Táboře. „Žádáme tímto každého, kdo by měl jakýkoliv poznatek k výskytu tohoto předmětu, potažmo k ustanovení totožnosti jeho majitele či uživatele, aby uvedené informace neprodleně předal táborským kriminalistům na jejich služebně v budově Územního odboru Policie České republiky na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře, telefonním čísle 735 781 277, případně cestou policejní linky číslo 158,“ dodal policejní mluvčí Miroslav Doubek.