Viděli jste tuto ženu? Její zdraví je v ohrožení

OLOMOUCKO – Policie hledá od středy ženu, která žije v Uničově na Olomoucku. V úterý ráno odešla a domů se už nevrátila, ani nedala vědět, zda je v pořádku.

Žena se jmenuje Gabriela Medeová a narodila se 8. září. Trvale je hlášená v Českém Krumlově. „Pohřešovanou naposledy viděl její přítel v úterý 19. března o půl osmé ráno na náměstí v Uničově, odkud odešla neznámo kam. Domů se nevrátila a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu,“ konstatovala policejní mluvčí Irena Urbánková.

Pohřešovaná žena je vysoká mezi 170 až 175 cm. Má hubenou postavu, hnědé oči, vlnité, středně dlouhé vlasy, hnědé barvy. Češe se na pěšinku vlevo. „V době odchodu měla na sobě vestu šedé barvy s kožíškem z králíka, červené tričko s dlouhým rukávem, cihlově červené kraťasy, silonové punčochy červené barvy s květinovým vzorem a černé baleríny s přezkou. Mobilní telefon u sebe nemá. Existuje důvodná obava ze zhoršení jejího zdravotního stavu,“ dodala mluvčí.

V případě, že někdo ženu spatří nebo ví o jejím pobytu, měl by ihned kontaktovat nejbližší policejní služebnu, nebo volat na bezplatnou telefonní linku 158.