V Brodě připravují Jarní charitativní bazárek pro Sebastiánka

HAVLÍČKŮV BROD – Máte doma oblečení a obuv, které už nenosíte, nebo hračky, se kterými se vaše děti nahrají? Pak je přineste do Mateřského centra Zvoneček do budovy AZ centra a podpořte jarní bazárek. Prodej začne v pondělí 8. dubna a výtěžek poputuje na podporu tříletého Sebastiánka a jeho rodiny.

Prodej darovaného oblečení, obuvi, doplňků i hraček zahájí v prostorách Mateřského centra Zvoneček v pondělí 8. dubna v 16.30 hodin módní přehlídkou, kterou návštěvníky provede moderátor Michal Hájek. Bazárek bude veřejnosti otevřený do pátku 12. dubna, a do té doby si budou moci návštěvníci koupit vybrané věci za dobrovolnou cenu.

Výtěžek pak využije rodina tříletého Sebastiánka, která žije na Havlíčkobrodsku. Chlapce ve třech měsících postihla mozková příhoda a utrpěl těžké postižení mozku i celé centrální nervové soustavy. Sebastiánkovo postižení včetně dalších zdravotních komplikací vyžaduje náročnou celodenní péči ze strany jeho rodičů i odborníků. Peníze z bazárku pomohou zaplatit tolik potřebný a finančně náročný rehabilitační kočárek.