Milovníci zlatavého moku pozor! Blíží se jeho slavnosti

TÁBOR – Ano, tento tekutý chléb má své vlastní slavnosti… A není to jen Oktoberfest, jak byste si mohli myslet. Na jih Čech se tak již v polovině tohoto týdne sjedou zástupci tuzemských a zahraničních pivovarů a přivezou to nejlepší, co umí. A kam se za tímto Čechy velmi oblíbeným nápojem můžeme vypravit?

Mezinárodní přehlídka pivovarů „Pivní slavnosti Tábor 2019“ otevře své brány již tuto středu 3. dubna 2019 v prostorách hotelu Palcát a potrvá až do soboty 6. dubna 2019. Vstupenky na jednotlivé dny můžete zakoupit zde.

Slavnosti nabídnou v tyto dny vždy od 16:00 hodin pestrou škálu piv od tuzemských i zahraničních pivovarů, návštěvníci nepřijdou o tradiční soutěž o Zlatý pivní pohár 2019 a těšit se můžete na velmi bohatý doprovodný program.

Na jih totiž zavítá například All stars team rockových muzikantů ve složení Kamil Střihavka, Michal Pavlíček, Roman Dragoun, Jan Hrubý, Vladimír Guma Kulhánek a Miloš Meier. Čeká vás ale také koncert kapely vypsaná fiXa či Keks. Ale do Tábora se kupříkladu přivalí i kameny, tedy alespoň revival této kapely, Rolling Stones Revival Band Brno.