Myslivecká burza a zábava v Rokycanech již v tuto sobotu!

ROKYCANY – Je tu opět myslivecká burza, kde může prodávat i nakupovat každý. Nože, krásné grandlové šperky, vycpaniny, oblečení, pozorovací techniku, kožešiny, paroží, ale i fotopasti, knihy a mnoho dalších skvostů z oblasti myslivectví a lovu.

Máte zde možnost nejen koupit nejrůznější pomůcky či potřeby pro myslivost, ale i vyměnit své zkušenosti. Zároveň zde budou prezentovány i nejrůznější materiály propagující ochranu přírody. Máte-li i Vy co nabídnout, tak určitě neváhejte a přijďte. Na své si jistě přijdou nejen zkušení myslivci, ochránci přírody, ale i všichni její obdivovatelé. Rozhodně to bude stát za to se na akci podívat.

Na večer je pak na stejném místě připravena pro tance chtivou veřejnost tradiční ochranářská zábava. K tanci i poslechu bude hrát známá a oblíbená hudební skupina STARLINGS z Tmaně. Neváhejte a přijďte se příjemně pobavit se svými přáteli.

Myslivecká burza se koná 6. dubna od deseti hodin. Předpokládaná délka programu je sto dvacet minut.

Myslivecká zábava odstartuje téhož dne večer od dvaceti hodin. Konec akce je plánován na druhou hodinu ranní následujícího dne.

Místo konání obou akcí: Restaurace Na Střelnici, Míru 24, 33701 Rokycany