Odtáhli vám auto kvůli úklidu ulic a nevíte kde ho hledat?

NYMBURK – Možná také znáte ten pocit, kdy se vrátíte ke svému autu a auto nikde… Krve by se ve vás nedořezal! My vám prozradíme, kde hledat v Nymburce, pokud jste přehlédli, že se silnice bude uklízet a ráno jste se ocitli na zcela vyčištěné komunikaci, na které nezůstal ani váš poklad! 

Na jaře opět začíná úklid komunikací, který nám oznamují přechodné dopravní značky v termínech úklidu. “Provozovatelé vozidel stojících na vozovkách jsou povinni zajistit odstranění těchto vozidel v den čištění a umožnit tak čištění komunikací a veřejných prostranství ve vybraných ulicích. Vlastník nebo provozovatel vozidla se při nerespektování dopravního značení vystavuje riziku sankcí ze strany městské policie a dále pak riziku odtažení vozidla na jeho náklady,” informují zastupitelé města.

Odtahy vozidel se provádí na území Nymburk, ul. Soudní, Na Přístavě, Palackého třída od Nám. Přemyslovců po V. Valy, Palackého třída od V. Valy k hlavnímu nádraží, U Nádraží,, Masarykova, Boženy Němcové, Dr. Antonína Dvořáka, Černohorského, Nerudova, Tylova, Vorlíčkova, Luční, Labská, Pobřežní, Jižní, Brigádnická. Odtažená vozidla budou umístěna na odstavnou plochu ve dvoře Technických služeb města Nymburk, V Zahrádkách 1536/8, 288 02 Nymburk, p. Valenta tel. 603 410 621. Odtahy vozidel při blokovém čištění zajišťuje p. Pavel Mejzr – Odtahová služba, Křečkov 133, 290 01 Poděbrady, tel. 604 859 268.

Ceny za odtah jsou následující  

1 300,-Kč vč. DPH za přistavení vozidla odtahové služby, nedokončený a započatý odtah

1 800,-Kč vč. DPH za úplný odtah3 600,-Kč vč. DPH za úplný odtah a vrácení zpět na místo odtahu

Plán strojního čištění v roce 2019 – ZDE

Mapa strojního čištění v měsíci dubnu – ZDE