Čepujte pivo jako profíci i s uchutnávkou

PLZEŇ – Že nejde o nic lehkého vás přesvědčí zkušený pivovarský odborník. Pod jeho vedením si osvojíte zásady tohoto řemesla a na vlastní kůži si vyzkoušíte, jak pivo Pilsner Urquell správně čepovat (konzumace piva Pilsner Urquell během programu je v ceně).

Užijte si s přáteli nezapomenutelné chvíle a staňte se pivními znalci
Navštivte autentická místa plzeňského pivovaru a osvojte si zábavnou formou správné zásady čepování piva. Zjistíte, jak správně načepovat pivo „na hladinku“ nebo co se skrývá pod názvy „čochtan“, „šnyt“ či “mlíko“. Jako dárek si odneste certifikát o absolvování školy čepování Pilsner Urquell a půllitr se svým jménem.

Na co všechno se můžete těšit
V plzeňském pivovaru navštívíte autentická místa, kde se Pilsner Urquell vyrábí od roku 1842. Ochutnáte nefiltrovaný Pilsner Urquell načepovaný z dubových ležáckých sudů v historických sklepech, který se vyrábí tradiční metodou jako za dob prvního sládka Josefa Grolla. V prostorách Konferenčního centra Secese se sami postavíte za výčep a pod vedením pivovarského odborníka se naučíte správně čepovat pivo.

Další informace o programu
Program je nabízen buď samostatně, nebo v kombinaci s prohlídkou pivovaru Plzeňský Prazdroj. Pokud jste zde ještě nebyli, vřele vám doporučujme tuto kombinovanou variantu, kdy se o pivu Pilsner Urquell dozvíte úplně vše.

Akce se koná 6. dubna v Konferenčním a společenském centru Secese pivovarského areálu od 19:00 – 22:00

Zdroj: prazdrojvisit.cz