Mateřská škola 28. října brzy otevře veřejnosti své tři třídy!

PŘÍBRAM – Už brzo se znovuotevřou brány Mateřské školy 28. října v Příbrami. Ta patří k nejstarším mateřinkám ve městě. Provoz v ní byl slavnostně zahájen už posledního srpna roku 1958! 

Školka, která leží uprostřed zahrady obklopena činžovními domy, je dnes velmi oblíbeného rodinného typu. “V bezprostřední blízkosti je kulturní dům, který nám umožňuje účastnit se mnoha akcí. Také  máme na dosah sportovní areál města. Zde se věnujeme nadstandardním aktivitám jako je plavecký výcvik, kurz bruslení nebo jízda na dopravním hřišti,” informuje vedení školky.

Ve školce se zaměřují na předškolní výchovu ve spolupráci pedagogicko-psychologickou poradnou. Dětem nabízí kvalitní péči a možnosti rozvoje schopností a dovedností nejen ve velmi pěkně vybavených třídách, ale také na rozlehlé, dobře rozvržené školní zahradě, kde mají příležitost využít velké množství těch nejmodernějších herních prvků, ale také nového dopravní hřiště včetně značek, ke kterému dětem pořídili odstrkávadla, odrážedla, koloběžky i kola.