Velikonoce už zítra dorazí do úřadu Středočeského kraje!

STŘEDOČESKÝ KRAJ – Chodby krajského úřadu zítra navštíví velikonoční nálada. Středočeský kraj a poskytovatelé sociálních služeb zvou nejen své zaměstnance, ale i jejich rodiny, přátele a širokou veřejnost na tradiční velikonoční výstavu v budově Krajského úřadu Středočeského kraje. 

Na letošní ročník se přihlásilo padesát čtyři vystavovatelů z celého regionu. “Jde o domovy pro seniory, domovy pro osoby se zdravotním postižením, ale i denní stacionáře a centra. K vidění a především zakoupení budou tradiční velikonoční symboly, jako jsou malovaná vajíčka, pomlázky nebo perníčky. Nebudou chybět ani beránci nebo mazance a jiné velikonoční dekorace. Přípravy na výstavu jsou pro klienty příležitostí, jak se zabavit a zaměstnat. Někteří jsou pak přítomni i na výstavě samotné, kde mají možnost se setkat s dalšími lidmi a načerpat inspiraci pro další práci,” informuje organizátor soutěže.

Velikonoční výstava má na krajském úřadu dlouhou tradici stejně jako ta vánoční. Je oblíbená mezi klienty i mezi zaměstnanci úřadu, kteří si mohou za symbolické ceny koupit velikonoční dekorace a podpořit tak klienty v jejich další tvorbě. Právě aktivizace klientů je jedním z nejdůležitějších přínosů výstavy. Akce se bude konat v předsálí zasedací síně Zastupitelstva a v přilehlých místnostech prvního patra.

 

Čas :  od 9 do 13 hodin

Kde : v prvním patře budovy Krajského úřadu ve Zborovské 11 v Praze 5.