Cvičení záchranářů omezí provoz na silnici z Liberce do Děčína

LIBERECKO – Zítra dopoledne dojde k přechodné úpravě provozu na části silnice I/13 z Liberce na Děčín.
Mezi Bílým Kostelem a Jítravou v lokalitě Na Rozkoši na 181,5 kilometru silnice I/13 dojde zítra, tedy v pátek 12. dubna, v čase od 8.30 do 12.30 ke krátkodobé úpravě provozu v souvislosti s taktickým výcvikem složek Integrovaného záchranného systému. Úprava provozu bude spočívat ve snížení rychlosti, zákazu předjíždění a příčné uzávěře jednostrannými směrovacími deskami v místě rozšíření na dva jízdní pruhy.

Přechodnou úpravou a omezením rychlosti budou zasaženy oba směry, tedy jak do Liberce, tak také na Děčín. Místa, kterých se přechodná úprava v silničním provozu bude týkat, budou náležitě označena dopravními značkami. Značky, které by odporovaly tomuto krátkodobému omezení, přechodné úpravě, budou odstraněny nebo zakryty.

Policie žádá řidiče, kteří budou tímto úsekem projíždět, aby dbali zvýšené opatrnosti, řídili se dopravním značením, případně pokyny policistů, kteří budou mimo jiné dohlížet i na bezpečnost provozu na pozemních komunikacích v souvislosti s touto přechodnou úpravou provozu.