Freddie Mercury jako živý. V Plzni zahrajou Pilsen Queen tribute band

PLZEŇ – Není to tak dlouho, co byl svět vtažen do chytlavých riffů skupiny Queen díky oscarovému hitu Bohemian Rhapsody a za pár dní se v Plzni jejich melodie rozezní naživo.

O skvělou atmosféru se postará skupina Pilsen Queen tribute band, která staví na talentovaném zpěvákovi Filipu Nováčkovi. Obdivoval skupinu Queen již od dětských let a zejména ho uchvacovalo pěvecké mistrovství jejich frontmana. Po čase se dokázal do jeho způsobu interpretace tak vžít, takže můžete mít pocit, že slyšíte na podiu legendárního Freddieho Mercuryho právě před sebou.

Kapela Pilsen Queen tribute band už má za sebou řadu úspěšných vystoupení. Proslavila se ne jen v Česku a Slovensku, ale dosáhla ohlasu i v německy mluvících zemích. K dalším skvělým počinům těchto hudebníků patří jejich dech beroucí vystoupení v Klatovském divadle na fenomenálním představení „A night at the opera“ společně s velkým orchestrem, z něhož vzešlo DVD. Jsou pravidelnými vítanými účastníky velkých zahraničních festivalů, jako jsou německý Giants of cover festival, Rock am See festival, rakouský Cover me Festival, nebo švýcarský Rock am Bärg a další.

Nyní budete mít jedinečnou příležitost si je poslechnout i vy, a to v úterý 7. května od jednadvaceti hodin v Buena Vista Clubu. Akce bude okořeněna i tím, že zde oslaví své 11. narozeniny.