Policie pátrá po pohřešované ženě. Nevíte o ní něco?

TÁBOR – Jihočeští policisté vyhlásili pátrání po ženě na fotografii, poté, co se na ně obrátila s prosbou o pomoc její rodina. Doposud provedené kroky a úkony k jejímu nalezení jsou negativní, a proto policie žádá o pomoc širokou veřejnost.

Žena podle informací policejního mluvčího Miroslava Doubka měla z místa svého bydliště v Táboře odejít v úterý 9. dubna 2019. „Do současné doby se nevrátila a nepodala o sobě žádné informace. Její mobilní telefon je nekontaktní,“ sdělil k pátrání Doubek.

Pohřešovaná je štíhlé postavy, měří asi 170 centimetrů, má tmavé vlasy (které by však mohla přebarvit na blond) a hnědé oči. Žena je zdánlivého stáří 50 až 53 let. „Oblečena by mohla být do černých šusťákových sportovních kalhot, oranžové mikiny a černé vesty bez rukávů,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Policisté žádají veřejnost o pomoc. „Jakékoliv informace k výskytu či pohybu uvedené pohřešované ženy sdělte prosím táborským policistům na jejich služebně v Divadelní ulici či telefonní lince 974 238 700, případně přímo operačnímu středisku Policie České republiky cestou linky číslo 158,“ dodal Doubek.