Prachatické náměstí čekají uzavírky. Víme kdy!

PRACHATICE – Občané města Prachatice čekají na konci dubna a začátkem května krátkodobé uzavírky Velkého náměstí. To tedy bude v tyto dané dny uzavřeno pro veškerou automobilovou dopravu. Přinášíme vám informace, kdy se na náměstí s vozem nedostanete.

Důvodem je konání kulturních akcí, a proto Městský úřad Prachatice, odbor komunálních služeb a dopravy, jako příslušný silniční správní úřad, povolil úplné uzavírky místní komunikace v ulici Velké náměstí v Prachaticích. Podle informací odboru komunálních služeb a dopravy není stanovena žádná objízdná trasa.

První uzavírka čeká prachatické již 30. dubna 2019, a to od 16:00 do 20:00 hodin. Na Velkém náměstí se totiž bude konat akce s názvem „Čarodějnice“. Druhá z uzavírek na sebe nenechá dlouho čekat. V úterý 7. května 2019 se totiž na prachatickém náměstí chystá akce s názvem „Oslavy konce II. světové války“. Ta jej uzavře na dobu od 13:00 do 16:00 hodin. Poslední z uzavírek je ohlášena na 11. května 2019 od 6:00 do 20:00 hodin. To se náměstí bude konat akce „Otevírání cyklostezek“.