Udělejte si radost a podpořte nemocného Kubíčka

HAVLÍČKŮV BROD – Desetiletý Jakub Kunášek je autista s těžkou mentální retardací. Mohla by mu pomoci léčba kmenovými buňkami, kterou má alespoň částečně zaplatit výtěžek z AuKCE, která se uskuteční 3. června v 17.00 hodin ve Svatební obřadní síni v Havlíčkově Brodě. Mottem celé akce je výmluvné heslo Umění tvořit a pomáhat. Zapojte se i vy.

Cílem je obohatit všechny zúčastněné a spojit příjemné s užitečným. Prezentovaná bude současná výtvarná tvorba, výstavou, módní přehlídkou a aukcí obrazů, které umělci darovali. Podporu můžete vyjádřit několika způsoby – příspěvkem formou dobrovolného vstupného, libovolným příspěvkem na transparentní účet, a hlavně koupí obrazu. Ti, kteří, zakoupí výtvarné dílo, nejen že finančně přispějí na léčbu chlapce, ale zároveň se obohatí obrazem a dobrým pocitem.

Charitativní večer bude moderovat Ondřej Rázl, čestnými hosty jsou starosta města Havlíčkův Brod Jan Tecl a II. Vicemiss Czech Republic Andrea Prchalová. Součástí programu bude mimo jiné módní přehlídka ateliéru Designu oděvu a módních doplňků studentů SUPŠ Jihlava – Helenín.

Součástí akce je také výstava obrazů studentů Střední uměleckoprůmyslové školy Jihlava – Helenín, která se od 20. května do 18. června uskuteční v prostorách havlíčkobrodské radnice.

Číslo transparentního účtu: 115-9628140237/0100.