Přijeďte motoráčkem na Velikonoční jarmark v pivovaru Velké Popovice

VELKÉ POPOVICE – Přijďte se s námi naladit na příchod jara! Velikonoční jarmark se letos poprvé uskuteční přímo ve velkopopovickém pivovaru! Těšit se můžete na ukázky tradičních řemesel, velikonoční dílny pro děti, Kozla přímo od zdroje a stánky s občerstvením. 

Navíc letos bude v pivovarském parku jedinečná možnost, prohlédnout si zvony, které budou následně umístěny do kostela Panny Marie Sněžné. Jejich první rozezvučení se pak uskuteční 18. května v rámci Mše za všechny občany Velkých Popovic. ”Každou půl hodinu budou probíhat oblíbené prohlídky pivovaru, kde se můžete těšit na rozšířenou degustaci piv přímo ve sklepích a setkat se osobně s Kozlem Oldou,” lákají organizátoři akce. Nenechte si ujít na tradiční lidovou veselici s hudebním doprovodem a řemesly. 

Chcete-li si dopřát ještě intenzivnější výletní zážitek, vydejte se na Velikonoční jarmark do pivovaru Velké Popovice motoráčkem Kozel expres. Motorový vůz řady 810 v retro nátěru t osmdesátých let, vyjíždí z pražského Hlavního nádraží každou sobotu, od dubna až do konce září v 10:20 hodin a na zpáteční cestu z Velkých Popovic do Prahy se vydává v 14:40 hodin.

kdy : 20. duben 2019

čas : 11:00 – 16:00