První seznámení s vozem ŠKODA SCALA u Auto Brejla

PRAHA – Nový hatchback automobilky ŠKODA, který tentokrát nese název SCALA je sice již od ledna v předprodeji, avšak na trh se dostane až na konci měsíce. Každopádně již 24.dubna proběhne s vozem seznámení v autosalonu AUTO BREJLA ve Vestci u Prahy, kde si budete moci tento nový model vyzkoušet i vy.

ŠKODA SCALA je kompaktní automobil značky Škoda Auto, který přichází jako nástupce modelu Rapid a Rapid Spaceback, ale přináší toho s sebou mnoho nového. Vůz ŠKODA SCALA definuje novým charakterem, novou technologií a novým jménem zcela nově kompaktní třídu vozů značky ŠKODA. Proto se název SCALA, který pochází z latiny a v překladu znamená schody nebo žebřík, k novince skvěle hodí. Tento nový hatchback stojí na modulární platformě MQB A0 a kromě již zmíněného emotivní designu plného zajímavých tvarů, disponuje také bohatou výbavu, a to již v základní verzi, která obsahuje i bezpečnostní asistenty jako Front Assist (tedy autonomní nouzové brzdění) nebo udržování v jízdním pruhu. V České republice bude k dostání ve verzích Ambition a Style.

První seznámení s vozem ŠKODA SCALA proběhne 24.dubna v Autosalonu AUTO BREJLA ve Vestci u Prahy, kde bude připraveno lehké občerstvení a nejen nové vozy ŠKODA SCALA k vyzkoušení. Navíc si návštěvníci budou moci zasoutěžit na profesionálním závodním trenažeru o vůz ŠKODA SCALA na víkend.