Policie žádá o pomoc, celkem odjeli od dopravních nehod čtyři řidiči

HODONÍNSKO – Dopravní policisté nedokázali zatím vyřešit celkem čtyři dopravní nehody, které se udály v průběhu dubna a nyní se obracejí na veřejnost. Nevyřešená nehoda se stala v neděli 14. dubna 2019 v době od 8:30 do 14:40, ke které došlo ve Veselí nad Moravou. V ulici Břehy před vchodem do činžovního domu č. p. 175 se neznámý řidič nevěnoval řízení a při parkování narazil na parkovišti do zaparkované Škody Fabia. Z místa nehody odjel bez kontaktování policie, majitele a pojišťovny.

Ve čtvrtek 18. dubna 2019 v době od 17:36 do 19.03 došlo přímo v městě Hodonín na Masarykově náměstí opět k poškození auta. Blízko místní radnice neznámý řidič auta typu SUV bílé barvy s pražskou registrační značkou couval z kolmého parkovacího místa. Při couvání zachytil o pravý bok zaparkovaného VW Golf, které poškodil. Nezjištěný řidič, aniž by splnil zákonné povinnosti účastníka silničního provozu, z místa taktéž odjel.

Další nehoda v Hodoníně a ve Veselí nad Moravou

V pondělí 15. dubna 2019 v době od 14:15 do 14:35 hodin zatím neznámý pachatel v Hodoníně v ulici Brněnská naboural oplocení místního areálu. Předpokládá se, že šlo řidiče zřejmě nákladního vozidla s návěsem při vyjíždění z ulice Stavební do ulice Brněnská poškodil zděné oplocení. Řidič po nehodě odjel pryč.

Poslední nehoda při které dopravní policisté žádají o pomoc se odehrála v rozmezí několika dnů. V období od 13. dubna do 15. dubna 2019 na parkovišti v ulici Chaloupky ve Veselí nad Moravou někdo poškodil vozidlo. Poblíž místní tržnice neznámý řidič při couvání na parkovišti narazil do zaparkované Škody Octavia. Nezjištěný řidič z místa ujel jako předchozí tři.

Policisté hledají případné svědky, kteří události mohli vidět a poskytli by informace k neznámým řidičům nebo jejich vozidlům. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.