Nastupte na palubu ujetého festivalu. Busfest vyjíždí již podesáté!

ZLÍN – Chcete zažít hudební festival, který jinde v Česku nenajdete? Busfest přinese nálož živé hudby, která vybočuje z řady, ale přitom se drží pevné linky. Tedy trolejbusové linky. Paluby tří po sobě jedoucích hudebních vozů ovládnou tři osobití interpreti a rozjedou party v rytmu rapu, rocku i reggae, až budou jiskry létat od trolejí. Už v sobotu se můžete svést na vlně unikátní přehlídky muzikantů, kteří nevystupují, ale nastupují.

Do nálady vás uvede doprovodný program, který začíná už od dvou hodin odpoledne na točně pod Sportovní halou ve Zlíně, odkud budou trolejbusy vyjíždět. Ten správný pohon akce dodá finálový souboj Starobrno soutěže kapel Gender Question a Horizont a kola roztočí ostravské uskupení February.

Hlavní koncerty odstartují po šesté hodině. První výpravu ovládne český raper, básník, spisovatel a ilustrátor MC Gey a hned po něm vyjede žižkovská rocková nálož Baro Chandel. Silnice otřásající se kytarovými riffy uvedou do klidu reggae králové Mr. Cocoman, MC Dr. Kary a MessenJah. Bojíte se, že vám někdo z nich ujede? Mezi každou linkou vám organizátoři dopřejí půl hodinovou pauzu, abyste se stihli naladit na nový zážitek.

Dveře desátého ročníku Busfestu se neuzavřou hned za posledním vystupujícím. Následná aferparty v klubu Fénix nechá za volant usednout další tváře. DJ Hlava dupne přímo na plyn svým výběrem hip hopu, rapu, dubstepu a elektra a na rychlosti přidají GNRLY pantherz a Meph b2b Phonetick.

Lístky seženete v předprodeji ve vestibulu budovy Univerzitního centra U13 a to ještě do tohoto pátku za cenu dvě stě čtyřicet devět korun. Za baťovských dvě stě devadesát devět je koupíte ještě na točně v den konání.