Jak neztratit půdu pod nohama? V sobotu poradí a pobaví letošní akce Zeměfest na Štěpánce

MLADÁ BOLESLAV – Chcete se vydat bosou stezkou přes kořeny a jehličí, nebo vyzkoušet projít pavoučí sítí tak, aby vás nenachytal pavouk či si při půdní stezce si ověřit, co vše víte o půdě a živočiších v ní žijících? Nebo nechat nejmenší projít Krtkovou stezičkou? To a mnoho další zábavy, včetně hudební produkce na hlavní scéně pro své návštěvníky nachystal 12. ročník Zeměfestu.

Od badatelny přes gamebook po hudební kapely

Akce plná zábavy i poučení Zeměfest 2019 – Ke kořenům aneb Jak neztratit půdu pod nohama se koná v lesoparku Štěpánka v sobotu 27. 4. 2019 u hudebního altánu a u Rychty v areálu lesní školy. Pro návštěvníky se mimo jiné otevře badatelna pod širým nebem, organizátoři připravili rukodělné dílničky pro děti, pro náročnější gamebook o evoluci. Ani letos návštěvníci nepřijdou o různé stánky s občerstvením a produkty respektujícími přírodu. Více 

Na programu bude jako tradičně hudební produkce na hlavní scéně – letos budou hrát kapely Mrakoplaš a Dotrio, v 15 hodin je vystřídá Ruda Hancvencl, který uvede pásmo biblických příběhů Bůhví, jak to bylo.