Řidiči, pozor! V krajském městě vás čekají uzavírky!

ZLÍN – Od května se musí řidiči projíždějící Zlínem připravit na uzavírku. Rekonstrukce ulic Výletní a Tyršova nábřeží spolu s budováním cyklostezky zahrnuje kompletní úpravy komunikace, chodníků i veřejného osvětlení. Pokud budete chtít touto částí města projet, využijte objízdnou trasu.

„Uzavírky se dotknou ulice od Tyršova nábřeží po okružní křižovatku u NC Čepkov,“ popisuje tiskový mluvčí města Zdeněk Dvořák. „Po dobu uzavření Tyršova nábřeží povede objízdná trasa k nákupnímu centru přes Benešovo nábřeží. Následně se rekonstrukce přesunou na ulici Výletní a v poslední etapě budou stavební práce prováděny na ulici Mladcovská.“ S uzavírkami na Tyršově nábřeží počítejte až do konce srpna. Termín dokončení celého projektu je pak naplánován na červen 2020.

„Cílem rekonstrukce je kromě obnovy uličního prostoru také zajištění větší bezpečnosti a s tím související propojení páteřních úseků cyklostezek ve městě,“ pokračuje Zdeněk Dvořák. „Nedílnou součástí rekonstrukce je umožnění místním občanům i lidem, kteří dojíždějí z okolních obcí, využít bezpečnou, rychlou a ekologickou formu dopravy.“