Víkendový Supersprint přinese do Zlína dopravní omezení

ZLÍN – Víkendový Supersprint triatlon Zlín 2019 je možná pro mnohé sportovním svátkem, pro jiné zase komplikací, se kterou se budou muset vypořádat. Závod, který povede centrem Zlína, uzavře některé z ulic už od pátečního večera a i vozy městské hromadné dopravy budou muset využít objízdné trasy. Řidiči také musí počítat s celkově zvýšeným provozem v krajském městě.

Ulice Hradská pod Stadionem mládeže se uzavře už dnes v sedm hodin a uzavírka potrvá až do nedělní šesté hodiny odpoledne. Samotný supersprint bude zahájen v sobotu v poledne a trasa cyklistické části povede přes Hradskou na náměstí TGM po Růmy a odtud zpět na Hradskou. Tato část bude uzavřena v sobotu od jedenácti do šesti a v neděli od osmi do tří.

„V tuto dobu se tak motorovým vozidlem nedostanete na ulice Hradská, Růmy a Hrnčířská,“ sdělil tiskový mluvčí městské policie Pavel Janík. „Rovněž do místní části Kudlov lze přijet pouze přes Jaroslavice nebo kolem Lesního hřbitova, kudy bude také vedena objízdná trasa pro městskou hromadnou dopravu, konkrétně autobusovou linku číslo 32.“