Zlodějská drzost!  Ukradl ženě kabelku z auta, ve kterém seděla. Pomozte policii v pátrání

KLADENSKO – Nedávno jsme psali, jak zloděj na Kladensku okradl spící pár v tahači. Následující případ svědčí o tom, že vás oberou klidně i za vaší bdělé přítomnosti ve vozidle.

Příběh netušící ženy

Ve čtvrtek 9. května 2019, krátce po poledni seděla pětatřicetiletá žena ve vozidle na parkovišti v ulici C. Boudy v Kladně před pobočkou budovy jednoho z peněžních ústavů. V tom k vozidlu přistoupil muž, otevřel si dveře u spolujezdce a ze sedadla si bez skrupulí vzal její kabelku s osobními doklady, peněženkou, platební kartou, mobilním telefonem a drobnými písemnostmi. Z místa okamžitě utekl směrem do Mostecké, kde nasedl na jízdní kolo a odjel.  Na útěku drzému zloději ovšem z kabelky vypadl mobilní telefon a peněženka. Přes nakonec poměrně malou škodu ve výši 2 500 korun čeká poškozenou nepříjemná povinnost vyřídit si všechny nové doklady. A to není žádná procházka růžovým sadem.

Policie žádá o pomoc

Policie vyzývá občany, kteří mohli spatřit podezřelého pachatele na útěku s kabelkou od osobního vozidla v ulici C. Boudy nebo při jízdě na kole z Mostecké ulice ve čtvrtek 9. května 2019 kolem 12.15 – 12.20 hodin, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na bezplatnou linku 158 a svým svědectvím pomohli k dopadení pachatele.